Vård online
Vård online

Specialistläkare till BUP

Sista ansökningsdag: 2023-02-23

Publicerades: 2023-01-23

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu leg läkare med specialistutbildning i psykiatrisk vård för barn och ungdom

Capio BUP Motala består av ett team på 11 medarbetare med olika grundprofessioner varav en tillsvidareanställd specialistläkare. Vår önskan nu är att utöka detta till 14 medarbetare och med 2 specialistläkare. Vi är en enhet med mycket hög tillgänglighet och håller kvalitetsmätningarna.
Som läkare kommer du arbeta både enskilt och i team, du har en kollega på samma ort samt 1 i Mjölby. Du har kollegor med hög kompetens och bred erfarenhet och vi söker nu dig som verkligen vill vara med att förbättra och utveckla barn och ungdomspsykiatrin. Du ingår även i Capioakademin för läkare och har fler barnspecialistkollegor både i Örebro och Falun.

Arbetsuppgifter: Läkemedelsuppföljningar, bedömningar, diagnostik/utredning, konsultation tvärprofessionella team, samverkan med skola, grupper, samt mellanvård. Bakjourspass på BUP US

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning i psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning sjukvård för barn och ungdom. Vi ser det som väldigt viktigt att det finns erfarenhet inom psykiatri eller erfarenhet att bemöta familjer.

Villkor: : Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänstgöring måndag - fredag. Möjlighet till distansarbete finns. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning

Vi erbjuder dig: varierande och utvecklande arbetsuppgifter Möjlighet att påverka arbetstider Mottagningsgemensam frukost varje vecka Kollektivavtal Tjänstepension Friskvårdsbidrag Kontinuerlig kompetensutveckling Under hösten kommer teamet kompetensutvecklas med inriktning ätstörningsvård Handledning

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under hela annonsperioden vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan annonsperioden gått ut, i sådana fall avslutas annonseringen och meddelande skickas till samtliga sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, enhetschef, Tel:0141-440051

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.