Vård online
Vård online

Specialistläkare till Hjärtkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-05-17

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Hjärtkliniken söker erfaren kollega!

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Är du nyfiken på att jobba på ett av Sveriges främsta akutsjukhus som har kvalitet och nytänkande som ledstjärnor? Vårt uppdrag växer och vi med det. Därför söker vi nu ytterligare en erfaren specialist som kommer vara en viktig del i vår resa mot framtidens hjärtsjukvård. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen

Vår hjärtklinik har omkring 200 medarbetare vilket inkluderar drygt 25 hjärtspecialister och 6 ST-läkare. Kliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad i flödesansvariga team. Vi har ett tätt samarbete med olika kliniker på sjukhuset som involverar hela flödet från akutmottagningen till våra avdelningar. Vid sidan av detta har vi även en kardiologisk dagvårdsverksamhet som är under stadig utveckling och en omfattande öppenvårdsverksamhet.

Kliniken har en hjärtintensiv med 12 platser inkluderat två intermediärvårdsplatser samt två slutenvårdsavdelningar med arytmi- respektive sviktprofil, inkluderat en nystartad högflödesenhet. I direkt anslutning till HIA finns såväl angiolab som EKO-lab. Utöver det har vi även ett välfungerande pace-lab och ett nära samarbete med sjukhusets fysiologiska klinik.

Capio Sankt Görans sjukhus är sedan januari 2021 en Universitetssjukvårdsenhet (USV) med en bred forsknings- och utbildningsverksamhet (FoU). Det finns goda möjligheter för nya medarbetare att delta i klinisk- och patientnära forskning, samt verksamhetsintegrerad utbildning av studenter. Både forsknings- och pedagogisk utbildning kan erbjudas. Hjärtkliniken ser gärna att medarbetare deltar aktivt i utvalda delar av FoU-verksamheterna.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär specialistläkaransvar på våra vårdavdelningar och mottagningsarbete utifrån din kompetensprofil. Lämplig sökande kommer att involveras i verksamhetens olika utvecklingsarbeten. I arbetet ingår olika former av jourtjänstgöring med utgångspunkt från tidigare erfarenhet. Du kommer även engageras i undervisning av utbildningsläkare samt kandidater.

 

Kvalifikationer

Vi söker en driven hjärtspecialist med bred erfarenhet. Utifrån vårt patientunderlag förutsätts dubbelspecialisering i internmedicin. Andra former av subspecialiteter är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en lagspelare som har förmågan att driva sitt eget arbete, engagera andra och fatta beslut – i stort som smått. Du är ansvarstagande och tar hänsyn till både mål och kvalitet. Egenskaper och förmågor som vi värderar högt i den här rekryteringsprocessen är:

  • Omdöme
  • Samarbetsförmåga
  • Självständighet

 

Villkor och ansökan

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Beroende på meriter och tidigare erfarenheter kommer tjänsten att kunna utformas så som antingen biträdande överläkare eller överläkartjänst.

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Göran Arstad, Tel:08-58703631

Anette Jemtrén, Tel:08-58701000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.