Vård online
Vård online

ST-läkare på Orust

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2023-01-05

Beskrivning av tjänst

Vi söker ST-läkare att skämma bort med handledning och kompetensutveckling i skärgårdsmiljö!

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). På Orust arbetar vi för att skapa en vård med tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet. För att uppnå det har våra team i uppdrag att ta hand om sina listade patienter på bästa sätt, hur de gör det är faktiskt helt upp till dem.

För att arbeta hos oss på Orust behöver du därför:

  • Tycka om att bestämma över din egen tid
  • Tycka att kontinuitet är viktigt
  • Så småningom vilja gå i pension (dvs du behöver handleda kollegor så att någon tar över ditt jobb när det är dags)
  • Arbeta i team med andra; specialistläkare, ST-läkare, sköterskor, psykologer, fysioterapeuter mm.

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är drygt 9600 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gäng på 50 personer. Läkargruppen är stor och här ingår för närvarande 6 specialistläkare, 5 ST-läkare, leg läkare, AT-läkare och underläkare.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi vill bedriva en primärvård i framkant och ser mycket positivt på om du har intresse för vårdens digitalisering och nya arbetssätt.

I kombination med traditionell mottagningsverksamhet har vi även vår egen chatt och möjlighet till videomöte med patient. Vi bemannar chatten varje dag med både sjuksköterska och läkare, dessutom har vi här möjlighet att konsultera våra övriga professioner som vi har på vårdcentralen och rehab. En stor del av kommunikationen med patienter sker också via chatten. 

Arbetsbeskrivning

På vårdcentralen arbetar vi i team som delas in efter patientens födelsedatum. I teamen ingår flera läkare samt kollegor med andra professioner, vilket skapar förutsättningar för att bedriva vård av hög kvalitet. Varje team har stort inflytande över hur man önskar ta hand om sin patientgrupp och man har tillsammans ett helhetsansvar för fördelning av arbetsuppgifter.

Kolla gärna filmen nedan för mer information om våra arbetssätt: 

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, hos oss erbjuder vi schemalagd handledning men också en kultur där det är ok att vara ny och ställa frågor. Vi har kontinuerliga läkarmöten där det framförallt är fokus på utbildning. Vi deltar också i forskningsstudier och ser det som en positiv och viktig del av verksamheten. 

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Käringön eller något helt annat. Du har stora möjligheter att påverka din vardag och får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och modern medicin.

Låter det intressant så vill vi att du hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Du har läkarexamen och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-11-01

Kontaktperson Capio

Johan Ellegård, Tel:johan.ellegard@capio.se

Halfdan Hilmarsson (MAL), Tel:halfdan.hilmarsson@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.