Vård online
Vård online

ST-läkare till Hjärtkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-10-22

Publicerades: 2022-09-22

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Hjärtkliniken söker en ST kollega!

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Är du nyfiken på att jobba på ett av Sveriges främsta akutsjukhus som har kvalitet och nytänkande som ledstjärnor? Vårt uppdrag växer ständigt och vi med det. Därför söker vi nu ytterligare en ST-läkare som kommer vara en viktig del i vår resa mot framtidens hjärtsjukvård. Hjärtligt välkommen att ansöka!

 

Om arbetsplatsen

Hjärtkliniken har ca 200 medarbetare vilket inkluderar drygt 20 hjärtspecialister och 6 ST-läkare. Kliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad i flöden utifrån diagnosgrupper. Vi har ett tätt samarbete som involverar hela patient flödet från akutmottagningen till våra avdelningar. 

Kliniken har en hjärtintensiv med 12 platser inkluderat två intermediärvårdsplatser samt två vanliga slutenvårdsavdelningar med arytmi- respektive sviktprofil. I direkt anslutning till HIA finns ett coronarangiolab och ett EKO-lab. Utöver det har vi även ett välfungerande pacemaker verksamhet med tillhörande mottagningsverksamhet. Vid sidan av detta har vi även en kardiologisk dagvårdsverksamhet som är under utveckling och en omfattande öppenvårdsverksamhet inom varje flöde.

Capio Sankt Görans sjukhus är sedan januari 2021 en Universitetssjukvårdsenhet (USV) med en bred forsknings och utbildningsverksamhet (FoU). Det finns goda möjligheter för nya medarbetare att delta i klinisk och patientnära forskning, samt verksamhetsintegrerad utbildning av studenter. Både forsknings- och pedagogisk utbildning kan erbjudas. 

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare kommer du att erbjudas en strukturerad utbildningsplan för att uppnå specialistkompetens i kardiologi. I det dagliga arbetet kommer du att rotera på våra olika enheter för att få en bred kardiologisk kompetens.

Majoriteten av våra patienter kommer till oss via akutmottagningen varför en del av tjänstgöringen naturligt är förlagd dit. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker inom medicin flödet och på jourtid har man som jour ansvar för alla avdelningar inom medicin flödet varför specialistkompetens inom internmedicin är ett krav. Du kommer även engageras i undervisning av utbildningsläkare samt kandidater.

Kvalifikationer

Vi söker en driven och engagerad specialist i internmedicin som vill vidareutbilda sig till Kardiolog. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter dig som har lätt att samarbeta och arbeta i team, är nyfiken och driven båda vad gäller personlig utveckling och verksamhetsutveckling. Du är ansvarstagande och tar hänsyn till både mål och kvalitet. Egenskaper och förmågor som vi värderar högt i den här rekryteringsprocessen är:

  • Omdöme
  • Samarbetsförmåga
  • Självständighet

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av klinisk fysiologi motsvarande minst 6 månaders tjänstgöring där du självständigt kan utföra EKO och arbetsprov.

Villkor och ansökan

ST-läkartjänst som innebär tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anette Jemtrén, Tel:08-58701000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.