SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

ST-läkare

Sista ansökningsdag: 2023-03-30

Publicerades: 2023-02-16

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Vintergatan. Vi är en fullvärdig vårdcentral med ca 11 000 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt i Kristinehamn. Vi arbetar kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet.
Välkommen in med din ansökan och bli en del av vårt team!

Beskrivning av tjänst

Hej ST-läkare – det händer spännande saker på Capio Vårdcentral Vintergatan. Kom och väx med oss, när bra blir bättre eller till och med bäst! Här är vi ett team som gillar att ligga i framkant och arbeta innovativt. Kvalitet, tillgänglighet och god vård är en självklarhet men nu vill vi vässa oss ytterligare, med din hjälp.

Vi ger dig bästa tänkbara förutsättningar för att lägga grunden till din framtida roll som specialist i allmänmedicin. Du blir en del av en vårdcentral med stort självbestämmande, där du som ST-läkare tar aktiv del i att utforma vår verksamhet.  

Arbetsbeskrivning

Arbetet som ST-läkare känner du till sedan tidigare, utöver ordinarie handledning får du hos oss  även;

 • Extern handledning av allmänspecialist med fokus på;
  - Mentorskap
  - Rollen som läkare i framtidens primärvård
  - Att skapa ett hållbart arbetsliv
  - Att medverka i att utforma sin arbetssituation och relationen till andra professioner på vårdcentralen
  - Förslag och konkreta tips och åtgärder utifrån verksamhetens förutsättningar.
 • Extern handledning av psykolog med lång erfarenhet av integrerade arbetssätt vid psykisk ohälsa, fokus på:
  - Breddning av perspektivet
  - Konkreta metoder för arbete med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå
 • Årliga studiebesök på andra Capio-enheter (primärvård/specialistvård)
 • Nära samarbete med Allmänspecialister på närliggande enheter.
 • Delta på Capios egna ST-dagar där ST-läkare från hela Capio Sverige samlas.
 • Tillgång till utbildningsplattformen Capio Academy där du hittar ett stort utbud av digitala utbildningar och föreläsningar.

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. 

Capio är idag ledande inom digitalisering, men vi ser även vikten av det personliga mötet mellan dig som läkare och patienten. Vi tar nu steget att satsa stort på framtidens läkare och vi ser innovation som ett verktyg att ständigt förbättra vården. För dig som ST-läkare hos oss innebär detta årliga besök till andra Capioenheter för att få inspiration om nya arbetssätt att utveckla vården och du får träffa ledande forskare inom ämnet innovation för att utveckla din förmåga.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Patrik Olsson, Tel:076-6440825

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.