Vård online
Vård online

Steriltekniker/undersköterska till sterilcentralen (timanställning)

Sista ansökningsdag: 2022-10-03

Publicerades: 2022-09-08

Om oss


Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är Artroklinikens största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att jobba vid behov på vår sterilcentral. Som steriltekniker/undersköterska hos oss är du en viktig del i flödet på operationsavdelningen som består av 7 salar.

Capio Artro Clinic opererar på 5 salar och 2 salar hyrs ut till andra vårdgivare. Artro Clinic utför idrotts medicinsk kirurgi och protesoperationer. På våra uthyrda salar opereras ortopediska ingrepp och robotkirurgi. Arbetet bedrivs dagtid, vardagar med stängt på helger/helgdagar.

Arbetsuppgifter

Sterilcentralens uppgift är att ansvara för samt utföra desinfektionsprocess, funktionskontroll samt underhåll och steriliseringsprocess av instrument till operationsavdelningen och även till våra externa kunder.

Vi arbetar i team med effektiva flöden genom hela verksamheten. Vi arbetar med spårbarhetssystemet T-doc och med maskiner från Getinge.

Du som söker dig till oss gillar att arbeta med andra men även att kunna arbeta självständigt, du är flexibel och lösningsinriktad samt att du lägger stor vikt på patientsäkerhet och utveckling.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad steriltekniker alternativt utbildar dig till steriltekniker eller  undersköterska som har erfarenhet av arbete på sterilcentral.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal 
  • Tillgång till gym och gruppträningspass på arbetsplatsen
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Frukost varje dag
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • Gott samarbete och effektiva flöden
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum

Kontaktperson Capio

Åsa Öhrner, Tel:0700017956

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.