Vård online
Vård online

Talent Acquisition/HR Partner till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Publicerades: 2022-09-05

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla arbetsgivarvarumärket för det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige?

Vill du vara med och göra skillnad på arbetsmarknaden, både för kandidater och för oss som sjukhus? Är du som person nyfiken, vill ständigt utvecklas och lära nytt, är positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter? Vill bidra till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR? Då vill vi träffa just dig.

Detta är en otroligt spännande tjänst som kommer vara en viktig kugge framåt! Du kommer att få möjligheten att arbeta fördjupat inom hela rekryteringsprocessen samt brett över hela HR-området och verksamhetsnära tillsammans med våra chefer.

Capio S:t Görans Sjukhus

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,

- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.

- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,

- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.


Vi erbjuder:

 • Ett härligt och kompetent HR-team
 • Ständig kompetensutveckling i ditt dagliga arbete
 • Kollektivavtal
 • Förmånsportalen Benify med en mängd erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag
 • Fri tillgång till gym


Innehållet i Talent Acquisition Partner uppdraget

 • Employer branding, såväl strategiskt som operativt.
 • Vara ett viktigt övergripande chefsstöd inom rekrytering.
 • Du arbetar kontinuerligt med att utveckla alla delar av vår rekryteringsprocess och håller dig à jour med nyheter inom rekryteringsområdet.
 • Du ansvarar för att utbilda och ge stöd i Varbi, det rekryteringsverktyg som Capio-koncernen använder och är även systemansvarig för verktyget på Capio S:t Görans Sjukhus.
 • Du är medlem i Capio Sveriges användargrupp som gemensamt diskuterar utvecklingsfrågor kring Varbi.

Innehållet i HR-partner uppdraget

 • Vara ett professionellt HR-stöd för våra chefer i deras verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar.

Lag- och avtalstolkning, fackliga kontakter och rehabilitering. Arbetsmiljöuppföljning och rehabilitering. Sätta rutiner och arbetssätt för nyckelprocesser.

Vi söker

För att trivas är det viktigt att du är en duktig relationsbyggare, tycker om att samarbeta, är serviceinriktad och gärna delar med dig av din kunskap.

Du har mod att driva och förändra samt är en problemlösare, är duktig på att lyssna och kommunicera samt är flexibel. Resultatorienterad och drivande, med god vana av att arbeta proaktivt och självständigt.

Kvalifikationer

 • Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.
 • 3-4 års erfarenhet från arbete inom HR.
 • Du har arbetat med Rekrytering och HR-frågor i stora organisationer, gärna inom både privat- och offentlig organisation.
 • Du har goda kunskaper inom samtliga av HR:s övergripande områden såsom: arbetsrätt och samverkan, arbetsmiljö, ledarskap, personalstatistik och rekrytering.
 • God vana av att självständigt driva fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga ärenden och samverkan.
 • Erfarenhet av att stötta verksamheterna i sitt systematiska arbetsmiljöarbete.
 • Erfarenhet av att driva förbättringsarbete tillsammans med verksamheten.
 • Gärna erfarenhet av att vara medlem i ledningsgrupp.

HR-teamet på Capio S:t Görans sjukhus består idag av HR-chef, HR-partners och HR-specialister, totalt 9 personer. Vi har påbörjat en förändringsresa för att vårt uppdrag ska bli än mer tydligt och aktivt arbeta med att vidareutveckla HR:s arbetssätt. Vi driver flera olika HR-projekt på operativ och strategisk nivå.

Villkor

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därav kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rigmor Anshelm, HR-chef, Tel:0858702052

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.