Vård online
Vård online

Timanställd Sjuksköterska ASiH Norrort Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2022-11-12

Publicerades: 2022-09-12

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vill du jobba i framkant och söker ett arbete där du kan utvecklas och växa i din roll som sjuksköterska? Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp! 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vi har våra lokaler på Sollentuna sjukhus

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. På verksamheten har vi även vårt eget piccline team.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Vi välkomnar även nyutexaminerade sjuksköterskor och erbjuder en trygg och personcentrerad introduktion. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. 

 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Frukost varje fredag
  • Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym, även med gruppträningspass
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Anställningsform: Timanställning Dag-, kväll-, och helgtjänstgöring.  Lön enl. överenskommelse. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Timlön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madelen Rosdahl, Tel:076-6441883

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.