SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Timanställd sjuksköterska/vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-04-25

Om oss

Capio Vårdcentral Hässleholm i Skånes mitt
- hos oss kan jobbet bli ditt!

Vår klinik ligger mitt emot stationen i Hässleholm. Vi är ca 30 anställda i olika åldrar och har ca 7100 listade patienter. Vi ser vår teamkänsla som ett ledord och har ett nära samarbete mellan våra olika professioner. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet, lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att få hitta en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idèer och förbättringsförslag varmt välkomnas.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en distriktsjuksköterska/sjuksköterska för timanställning/vikariat på vårdcentralen. Du kommer bland annat arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning och digital rådgivning via chatt. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.


Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.
Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats?
Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.


Välkommen med din ansökan

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

enligt överenskommelse, timanställning alternativt vikariat

Lön

enligt överenskommelse

Tillträde

snarast

Kontaktperson Capio

Annelie Nilsson, Tel:0708294496

Madelaine Svantesson, Tel:0728574540

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.