Vård online
Vård online

Timanställning - sjuksköterska till palliativ slutenvård i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Publicerades: 2022-08-22

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en timanställning på den palliativa avdelningen 82 på SPSV  Sollentuna sjukhus. Denna tjänst passar dig som önskar kombinera dagtjänst med några extra helg och kvällspass eller dig som endast vill jobba i den omfattning som passar dig. Du kanske är nyfiken på hur det är att jobba inom den palliativa vården och vill prova då där detta en perfekt möjlighet att testa!

Välkommen till en flexibel, kompetent och lättsam arbetsgrupp! Vi eftersträvar användandet av komplementära metoder i vårt dagliga arbete. Till vår hjälp har vi regelbundna besök av vårdhund, musikterapeut och diakon. Stora delar av personalgruppen är utbildade i taktil beröring. 

Hos oss på SPSV Sollentuna vårdar vi personer i behov av palliativ vård som är 18 år eller äldre som har en komplex sjukdomsbild som inte svarar på behandling och som har en begränsad återstående livstid. Patienterna som vårdas hos oss har vanligen KOL, hjärtsvikt, olika neurologiska sjukdomar samt cancerdiagnoser. 

Vi erbjuder 17 platser med två dubbelrum.  Vården bedrivs i centralt belägna, vackra och nyrenoverade lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Målet med vården hos oss är att patienten och dess närstående känner sig delaktiga. Genom ett personcentrerat förhållningssätt arbetar det multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeut för att göra vårdtiden så fylld av livskvalitet som möjligt. Vi samarbetar med våra ASiH-enheter som finns utspridda över Stockholmsområdet.  Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för timanställning. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Du får en individuell introduktion med fokus på dina tidigare kunskaper och erfarenheter. 

Anställningsform: Timlön. Lön enl. överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform

Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50-100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enl. överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Pia Hahne, Tel:073-8628535

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.