SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Underläkare leg sökes till sommarvikariat till Capio ASiH Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-04-08

Publicerades: 2023-03-08

Beskrivning av tjänst

Capio ASiH Sollentuna söker dig som är underläkare med ett brinnande intresse för palliativ vård för ett sommarvikariat. Som underläkare hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSBESKRIVNING
Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare inom avancerad hemsjukvård. Vårt team består av läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, kurator samt sjuksköterskor. Vårt mål är att samverka med patienten, lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Som underläkare kommer du att har din arbetsplats i norra/nordvästra Stockholm.

ASiH står för Avancerad sjukvård i hemmet. Det är en vårdform som gör det möjligt att erhålla medicinskt kvalificerad vård i det egna hemmet istället för att vara inlagd på sjukhus. Om hemsituationen inte är hållbar erbjuder vi plats på vår palliativa avdelning i Sollentuna.


ANSTÄLLNINGSFORM
- Heltid (vik UL)
- Dagtjänstgöring vardagar samt ev. primärjour
- Juni - augusti 2022.

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Du är leg. läkare
- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande, t.ex. i form av specialkurser eller arbete
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Timlön

Tillträde

Juni

Kontaktperson Capio

Petra Ölund, Tel:070-1608484

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.