SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Underläkarvikariat

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-05-25

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!

Vi bedriver specialiserad rehabilitering efter vård på akutsjukhus på uppdrag av Region Stockholm. I vårt uppdrag ligger rehabilitering för patienter inom thoraxkirurgi, allmänkirurgi, ortopedi samt medicin och även multitrauma. Målgruppen omfattar patienter 18 år eller äldre som efter behandling inneliggande på akutsjukhus är i behov av specialiserad rehabilitering i slutenvård.

Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehabilitering och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och att du som medarbetare kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet på vården och ett ökat värde för våra patienter.

Vill du som underläkare arbeta tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård och bidra till att skapa en helhetslösning för våra patienter? Då vill vi veta mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som underläkare på kliniken ansvarar du för det kliniska arbetet på en vårdavdelning tillsammans med en erfaren specialistläkare. I din roll som läkare samverkar du med övriga professioner. Du har en självklar del i avdelningens kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och använder nya arbetssätt för att involvera patient och närstående.

Kvalifikationer
Du har läkarexamen och gärna erfarenhet från kliniskt arbete inom internmedicin, kirurgi eller ortopedi. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du är prestigelös och har god kommunikativ förmåga som inspirerar andra. 

Anställningsform
- Vikariat under ca 6 månader med chans till förlängning
- Tillträde 14/8

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individanpassad introduktion
- Kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

 

Varför jobba på Capio?

Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet. Vårt uppdrag är tydligt, likaväl som vårt mandat. Tillsammans ser vi möjligheter till förbättring och vågar agera. Det är kraften i att vilja utveckla och utvecklas som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå så långt du vill.  

 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

20230807

Kontaktperson Capio

Helena Rohman, Tel:0738628599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.