Vård online
Vård online

Undersköterska BUP Mjölby

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Publicerades: 2022-06-10

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vår mottagning är centralt belägen i Mjölby några minuter från stationen, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu ca 10 personer från olika professioner och yrkesroller. Vi har helt nyligen rekryterat undersköterska till vår systermottagningen i Motala och önskar nu detsamma för vår mottagning i Mjölby. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team! Vill du vara med och göra skillnad?

 

Om rollen

Vi söker dig som är flexibel, snabbt kan se behov och kliva in men samtidigt hålla balansen för integritet. En stjärna på att skapa förtroendefulla möten även vid de kortare men intensivare kontakterna.

 

Dina arbetsuppgifter

I din roll på mottagningen blir du den gemensamma punkten för våra mellanvårdspatienter, du kommer arbeta med alla i teamet oavsett profession. Det innebär ett flexibelt arbete där besök utförs på mottagningen, i hemmet och i skolan. Om erfarenhet finns sedan tidigare finns även möjlighet att få arbeta i vårt akuta team.

 

Dina kvalifikationer

Tidigare erfarenhet inom psykiatri, helst barn och ungdomspsykiatri, annat arbete med barn och ungdomar som ger den erfarenhet som krävs.

 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje måndag


Vi har en förhoppning om att kunna tillsätta tjänsten innan semestrarna vilket medför att rekryteringsprocessen med intervjuer kommer ske fortlöpande. Det medför att ansökningsperioden kan avslutas innan datum för slut av annonseringen. Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:0141-440051

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.