Vård online
Vård online

Undersköterska Capio ASIH Sollentuna/Upplands Väsby

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Publicerades: 2023-01-13

Beskrivning av tjänst

Om oss

Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp! 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vi har våra lokaler på Sollentuna sjukhus, ett stenkast från Sollentuna centrum.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt.

Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket, känner dig trygg i din roll och kan arbeta självständigt. Erfarenhet inom akutsjukvård eller ASIH-verksamhet är en fördel. Körkort är ett krav för tjänsten. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. 

 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym, även med gruppträningspass
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Dag- och helgtjänstgöring. Heltidsmått 37 h/vecka.  Lön enl. överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.