SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Undersköterska med erfarenhet från röntgen

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-05-25

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: Vi vill alltid bli bättre
- Samhällsansvar: Tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad

Vi erbjuder  en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. 

Om oss

Här på röntgenkliniken på Capio S:t Görans sjukhus har vi alltid öppet! Vi bedriver både akut verksamhet dygnet runt och elektiv verksamhet på dagtid. Vi är centralt placerade i sjukhuset och är inblandade i många av sjukhusets patientflöden.
Hos oss finns stora möjligheter att hitta både varierande och stimulerande arbetsuppgifter för dig som är erfaren, driven och intresserad av att utvecklas ännu mer i din roll som undersköterska inom röntgen.

Arbetsuppgifter

Arbetet kan komma att innebära både administrativa och/eller mer patientnära arbetsuppgifter. Du behöver kunna ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs.  


Så här säger några av dina blivande kollegor:
 

”Bra om du gillar tempo och att det händer grejer”

”Samarbete är jätteviktigt! Att alla hjälps åt”

”En bra kollega sprider positiv stämning”

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av röntgenverksamhet. Du har arbetat minst ett år inom någon form av radiologi.

Villkor

Arbetstider enligt ö.k. Vi har alltid öppet vilket ger oss möjlighet att hitta arbetsuppgifter för dig när det passar dig. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vi hörs!

I ansökan vill vi att du skickar en videohälsning där du berättar vad du kan bidra med till vår grupp av kompetenta undersköterskor. #vivillalltidblibättre, #dugörskillnad

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.