Vård online
Vård online

Undersköterska med operations- eller ögonerfarenhet

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Publicerades: 2022-11-11

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår ögonverksamhet vänder sig till barn och vuxna och omfattar allmän ögonsjukvård, skelning, diabetes, grön starr, laserbehandling, skelningskirurgi, polikliniska ingrepp samt intravitreala injektioner. 

Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer med målet att alla patienter skall få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov. Hos oss arbetar ögonläkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, optiker, ortoptister, undersköterskor samt medicinska sekreterare, totalt ca 30 personer. Vi bedriver verksamhet måndag-fredag kl 7:30-16:00.

Vi söker nu ytterligare en undersköterska (totalt 3) till  vår ögoninjektions-och polikliniska operations verksamhet samt ögonmottagning. 

Arbetsuppgifter 

  • Du bemöter/förbereder våra patienter vid ögoninjektion samt poliklinisk operation.
  • Förundersöker självständigt inför läkarbesök i form av synundersökning och ögontryckmätning.
  • Ser till att våra undersökningslinser och instrument blir diskade/packade.
  • Fyller på material/packar upp och gör beställningar.
  • Håller servicenivån på vår enhet på en hög nivå.
  • Deltar i kvalitéts-och utvecklingsarbete.
  • Visst administrativt arbete. Arbetar i de olika system som behövs för att vår operationsenhet och mottagning ska fungera. 

Kvalifikationer

Du har arbetat tidigare på sjukhus och har goda kunskaper i aseptik och sterilitet. Du har erfarenhet från sterila ingrepp och/eller ögonverksamhet. Du tycker om att samarbeta i ett team men tar även stort självständigt ansvar för de uppgifter du har tilldelats personligen samt ser utöver det vad som behöver göras för att vår verksamhet ska fungera optimalt. Du är lättlärd och kommunikativ och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter sköts med god kvalité.

Du talar god svenska och brinner för mötet med patienterna. Vårt mål är en bra, säker vård och bästa patientnöjdhet. 

Villkor  

Du behöver kunna arbeta heltid måndag till fredag kl 07.30-16.00

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt ök

Kontaktperson Capio

Pernilla Laurén, Tel:0706978049

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.