SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Undersköterska natt till avdelning 61 - Capio Geriatrik Nacka

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-21

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På de fyra Geriatriska avdelningarna vårdar vi äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv. Capio Geriatrik Nacka är beläget på Nacka sjukhus och vi bedriver vård på uppdrag av Stockholms läns landsting. 

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig med erfarenhet av sjukhusvård och som har ett genuint intresse för geriatrisk omvårdnad. Vi söker nu en undersköterska för nattjänstgöring.

Arbetet som undersköterska inom geriatrisk vård innebär att du har omvårdnad i fokus med arbetsuppgifter som bland annat innebär att observera patienternas tillstånd och att göra rapporteringar till andra yrkesgrupper, venprovtagning, EKG, bladderscan och NEWS. Du hjälper patienter med personlig hygien, av- och påklädning och rehabiliteringsåtgärder samt förbereder patienter och undersöknings-/behandlingsrum inför olika insatser. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet- och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team. Vi arbetar med delegeringar.

Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att arbeta med förbättringar. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga och ansvarstagande i kontakten med patienter, anhörig/närstående, och arbetskamrater. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi har en avdelning med 17 platser och ett vårdnära ledarskap.

Som undersköterska hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi kan erbjuda en introduktion anpassad efter dina behov. Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska inom vård och omsorg/akutvård (omvårdnadsprogrammet 1350 poäng) med ett intresse för geriatrisk omvårdnad och har minst ett års erfarenhet av sjukhusvård. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Villkor

Tjänsten är på heltid, 37h/vecka. Arbeta dag, kväll och helgtjänstgöring varannan helg. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid för nattjänst är 32,33 timmar/vecka

Lön

Månadslön

Tillträde

April 2023 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Stina Stadler, Tel:08-7186061

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.