SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Undersköterska Sommarvikariat / Timanställning

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-01

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som ej är botbara. De fyra geriatriska avdelningarna vårdar äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Capio Geriatrik Nacka är beläget på Nacka sjukhus och vi bedriver vård på uppdrag av Region Stockholm. Vi är en del av Europas ledande privata vårdkoncerner Capio AB.

Arbetsuppgifter 

Just nu söker vi undersköterskor för timanställning till geriatriken som har möjlighet att arbeta extra hos oss. Till sommaren behöver vi timanställda semestervikarier som kan arbeta hel- eller deltid (minst 75%) från mitten på juni till slutet på augusti. 

Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Hos oss finns små vårdavdelningar, ett vårdnära ledarskap och vi kan erbjuda en introduktion anpassad efter dina behov.

Vi använder journalsystemet Takecare

Kvalifikationer

-Vi söker dig som är utbildad undersköterska (eller som är klar med termin 3 på sjuksköterskeprogrammet alt termin 5 på läkarprogrammet eller har utländsk vårdutbildning)

-Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

-Erfarenhet av arbete inom sjukhusvård/slutenvård är starkt meriterande

Villkor

-Sommarvikariat / Timanställning
-Tillträde enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Johanna Jinneby, Tel:087186261

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.