Vård online
Vård online

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Farsta

Sista ansökningsdag: 2022-12-20

Publicerades: 2022-11-02

Beskrivning av tjänst

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Farsta? Söker du ett arbete med kompetensutveckling och trivs med tempo i arbetet så ska du söka dig till oss! 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Som medarbetare på Capio Hemsjukvård utgår du från vårt fina kontor i Farsta Centrum och är ute hos patienter som bor i området runt Farsta, Skarpnäck, Enkede-Årsta-Vantör, Skärholmen, Älvsjö, Trångsund och Huddinge. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda och arbetstiderna är därför kvällar måndag-söndag med start kring16:00 tiden. På lördag, söndag samt helgdagar arbetar vi även på förmiddagarna med start kl. 07:00.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med arbetslivserfarenhet inom liknande arbete. Du har körkort och god körvana samt är fullvaccinerad mot Covid-19. Vi ser även gärna att du har arbetat med att ge läkemedel och insulin samt att du har vana av digital dokumentation. 

Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi ser även att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. 

Vi hanterar ansökningarna löpande!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hanna Ahnskog, Tel:0840901513

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.