Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Undersköterska till Capio Urologi i Solna

Sista ansökningsdag: 2023-06-08

Publicerades: 2023-05-08

Om oss

Capio Urologi ingår i Capio Specialistcenter AB. Verksamheten bedrivs inom Vårdval Urologi och vi finns i Solna där vi arbetar framförallt med mottagningsverksamhet och behandling. Vi har även dagkirurgi med narkos. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, evidensbaserad kunskap och en drivkraft att ständigt utvecklas i såväl kompetens som vårt bemötande.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vi är en specialistmottagning inom urologi med ca 10 medarbetare beläget i Solna centrum och nu söker vi dig som trivs med att jobba i vården.

Vem är du?

Du är en person som har ett serviceinriktat förhållningssätt, har förmåga att arbeta på ett självständigt sätt men också teambaserat tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att assistera läkare vid undersökning och mindre operationer. I arbetsuppgifterna ingår även instrumenthantering, telefonrådgivning samt förekommande administrativa uppgifter.

Dina kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska.
  • Meriterande är erfarenhet av mottagningsarbete inom urologi.
  • Du ska ha erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Take Care.
  • Du har förmåga att uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en verksamhet i utveckling, ett trevligt arbetsklimat i fina lokaler och flexibla attraktiva anställningsvillkor och förmåner. Capio Urologi omfattas av kollektivavtal.

Vi hoppas att vi med denna annons gjort dig nyfiken på att veta mer om oss på Capio Urologi Solna och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetet är 100% dagtid, måndag till fredag, dock kan viss kvällsmottagning förekomma. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Valeskog, Tel:+4672127774

Nilla Scharin, Tel:073-3476729

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.