Vård online
Vård online

Undersköterska till Capio Vårdcentral Hagsätra

Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Publicerades: 2023-01-18

Om oss

Capio Vårdcentral Hagsätra är en trivsam och välfungerande vårdcentral i södra Stockholm. Vi som arbetar här är ett gott och glatt gäng som tillsammans tar hand om våra cirka 9 000 listade patienter i ett mångkulturellt område. Det är lätt att ta sig till oss då kommunikationerna är mycket goda. Vi ligger nära tunnelbanan och omgivningarna är gröna och fina. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och att våra medarbetare trivs på jobbet. Detta tycker vi speglas i att personalomsättningen är låg och att vi enbart har fast anställd personal – vi trivs här helt enkelt! Vår patientnöjdhet är dessutom en av de högre i landet och vi är övertygade om att detta går hand i hand. Vi arbetar strukturerat och patientcentrerat för att säkerställa bästa möjliga kvalitet för våra patienter och vi som jobbar här har stor samlad kunskap och lång erfarenhet av primärvården. Vi arbetar strukturerat och patientcentrerat för att säkerställa bästa möjliga kvalitet för våra patienter och vi som jobbar här har stor samlad kunskap och lång erfarenhet av primärvården.

Beskrivning av tjänst

Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren undersköterska och ser fram emot att välkomna en ny kollega!

Beskrivning av tjänst

Som undersköterska hos oss har du en varierande roll och ett stort eget ansvar. I tjänsten ingår både arbete i reception och i vår hemsjukvård. Du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade patientbesök och arbetet består i huvudsak av olika delegerade uppgifter såsom exempelvis provtagning, injektioner, insulingivning, omläggning etc. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete i både reception och hemsjukvård. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att arbeta självständigt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du engagerad, empatisk och lyhörd för patienternas behov. B-körkort är inget krav.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Söderhielm Blid, Tel:070-7278038

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.