Vård online
Vård online

Undersköterska till Hemsjukvård, Capio Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Publicerades: 2022-11-18

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen! Vi finns centralt beläget ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets vackra och anrika lokaler, fem minuters promenad från Centralen. I dagsläget har vi cirka 18 000 listade patienter och är därmed en av de största vårdcentralerna i Stockholms innerstad. Här finns mycket och hög kompetens samlad och vi arbetar tillsammans med nära kontakt och korta beslutsvägar.

Förutom sedvanlig husläkarmottagning har Capio Vårdcentral Kungsholmen ett stort psykosocialt team med psykologer, kurator och psykoterapeuter som utför både barn- och vuxenbehandlingar. Verksamheten har diabetes- och astma/KOL-sjuksköterskor anställda liksom rehabkoordinator. Vårt hemsjukvårdsteam ansvarar idag för cirka 180 patienter. Totalt har verksamheten cirka 55 anställda.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Vi söker en undersköterska till vårt hemsjukvårdsteam. Rollen som undersköterska i hemsjukvården är varierande och innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med främst planerade men även akuta patientbesök och arbetet består i huvudsak av olika delegerade uppgifter såsom exempelvis läkemedelsadministrering, insulingivning, provtagning, omläggning, kateter- och stomivård etc.

Arbetet bedrivs i team med distriktssjuksköterska och läkare. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care. Patienterna finns över hela Kungsholmen och nås till fots, med cykel eller bil, varför B-körkort är meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att arbeta självständigt men också samarbeta med olika professioner. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du engagerad, empatisk och lyhörd för patienternas behov.

Låter detta intressant? I så fall vill vi gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

enl ök

Kontaktperson Capio

Magdalena Fröberg, Tel:0707924323

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.