Capio
Capio

Undersköterska till internmedicin, avdelning 45/50

Sista ansökningsdag: 2023-09-24

Publicerades: 2023-08-31

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. 

Om oss

Vi på avdelning 45 och 50 erbjuder en spännande och lärorik arbetsplats där vi vårdar en bred kategori av patienter; hematologiska, onkologiska, gastroenterologiska och lungmedicinska. Hos oss får patienter olika sorters behandlingar som exempelvis NHF (nasalt högflöde) och NIV (non-invasiv ventilation). Flertalet patienter har ascites- och pleuradränage. Vi arbetar i team som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, farmaceuter, kuratorer och dietister.

Vi erbjuder ett sammansvetsat team där du får utvecklas och ha det roligt tillsammans med dina kollegor. Vi har nära till skratt och behöver just nu din förstärkning i undersköterskegruppen. 

Avdelning 45 och 50 har sammanlagt 36 vårdplatser och ingår i Medicinkliniken som är den största kliniken inom Capio S:t Görans Sjukhus. Vi erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din medicinska kompetens. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens individuella behov under vårdtiden. Du ansvarar under ledning av patientansvarig sjuksköterska för den basala omvårdnaden, där du tar ett stort eget ansvar och arbetar med digitala verktyg.

Vi söker dig som

• har en godkänd utbildning som undersköterska från omvårdnadsprogrammet

• behärskar det svenska språket i både tal och skrift

• har en god samarbetsförmåga

• är serviceinriktad och har alltid patientens behov som utgångspunkt i ditt arbetssätt

• kan arbeta självständigt samt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdavdelning.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Leyla Mohamed, Biträdande Vårdenhetschef , Tel:08-58703073

Karin Lundsgård, Biträdande Vårdenhetschef , Tel:08-58703071

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.