Vård online
Vård online

Undersköterska till neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Publicerades: 2022-09-07

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vår verksamhet
Neurologiska kliniken har ett brett uppdrag och är organiserad i fyra enheter, två vårdavdelningar med totalt 34 vårdplatser, en neurologisk intermediärvårdsenhet samt mottagning & dagvård.

Vi arbetar i flödesansvariga team som består av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare samt paramedicinare.

Vår största tillgång är våra 120 kunniga och engagerade medarbetare. 

Neurologiska kliniken växer med ökande akutflöden och uppdrag. Sjukhusets FoU verksamhet utvecklas och vi blev en USV enhet vid årsskiftet 2021, och därmed en del av universitetssjukvården i Region Stockholm. Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Arbetsuppgifter
Som undersköterskan bidrar du till att tillgodose patientens individuella omvårdnadsbehov såväl fysiska, psykiska som sociala, kulturella och andliga. Kontrollera vitala parametrar som temperatur, blodtryck, syresättning, puls, andning och hudfärg. Att kritiskt reflektera över befintliga rutiner och metoder samt inspirera till dialog om införandet av ny kunskap ser vi som en styrka i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett sjukhusövergripande introduktionsprogram, som innehåller klinisk introduktion till rutiner och arbetssätt samt digitala och praktiska utbildningar. Deltagande både på interna och externa utbildningar. Möjlighet att bidra och utveckla våra flöden. Variation i arbetet genom att rotera på våra olika avdelningar, övervakningssal, larmteam.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska, meriterande är om du har arbetat mer än 3 år i yrket och har tidigare erfarenhet av stroke och/eller neurologiskvård samt intermediärvård.
Egenskaper vi värdesätter

  • Initiativtagande
  • Samarbete
  • Struktur
  • Flexibel 
  • Empatiskförmåga 
  • Kreativ

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval och intervjuer vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel, vi tar därför enbart emot ansökningar med validerade betyg och fullständig undersköterskeexamen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Varierande

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Martina Gårder, Tel:0766956273

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.