Vård online
Vård online

Undersköterskor sökes till centraloperation

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Publicerades: 2022-06-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Nu finns möjligheten att få arbeta med ett härligt gäng på Centraloperation.

Är du undersköterska med erfarenhet från operationssjukvård och vill arbeta brett med många olika slags operationer i ett härligt gäng med fokus på teamarbete?

Vill du ha möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt? Vi arbetar aktiv med förbättringsarbeten bland annat genom Lean-möten en gång i veckan.

Vi arbetar dygnets alla timmar - treskift, vi arbetar med önskeschema och poängmodell.

Hög kvalitet är vår högsta prioritet och vi är måna om att våra patienter ska få en bra upplevelse.

Vad du kommer att arbeta med

På vår avdelning har vi både elektiv och akut verksamhet. Vi har en bred avdelning bestående av ortopedi, kirurgi och urologi samt kommande förlossningsverksamhet under våren 2023

Vi har en bra individuell inskolning, utifrån dina behov. 

Om dig
Du har tidigare arbetat som undersköterska inom operationssjukvård. Du har ett stort engagemang och ansvar för patienter och verksamheten samt god samarbetsförmåga med olika yrkesgrupper. Du är:

  • Initiativtagande - klarar att hålla många bollar i luften samtidigt
  • Flexibel i såväl arbetstid, arbetssätt samt under arbetspass efter behov som uppstår
  • Positiv och delaktig i förbättringsarbete

Ansökan

Nu väntar vi på din ansökan!

Vi gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi svarar också gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen till oss på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Boudrée, Tel:0858701679

Petra Madeley, Tel:0858702975

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.