SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Undersköterskor sökes till centraloperation

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-03

Beskrivning av tjänst

Vi söker undersköterskan som tycker om att arbeta med kirurgi, ortopedi, urologi och inom kort även förlossningsvård. Är du den vi söker? Varmt välkommen till oss!

Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen att ha operation, anestesi, sterilteknik och Iva inom samma klinik. Vi på centraloperation är ett härligt gäng med fokus på teamarbete, där du nu också har möjligheten att vara med!

I april öppnar BB S:t Göran, Stockholms nya förlossningsklinik. Just nu söker vi dig med erfarenhet av olika typer av operationsverksamheter. Tycker du att det är roligt att vara med från start och är intresserad av att dela med dig av dina kunskaper? Då har du möjlighet att hos oss vara med på vår spännande resa! Vi har även påbörjat vår resa mot sektionering mot kirurgi/förlossning respektive ortopedi.

Hos oss har du möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema. Längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra, då är vi det rätta sjukhuset. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten i flödesgrupper där alla i teamet är representerade.

Hög kvalitet är vår högsta prioritet och vi är självklart måna om att patienterna ska få bästa tänkbara vård och en fin upplevelse.

Arbetsbeskrivning

På vår avdelning bedriver vi såväl elektiv och som akut kirurgi. Vi är en centraloperation bestående av kirurgi, ortopedi, urologi och inom kort även förlossningsverksamhet. Vi har totalt 14 salar, varav två salar öppnar i april och är tilldelade förlossningsverksamheten med bla elektiva och akuta kejsarsnitt och annan obstetrisk akutkirurgi. 

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på en operationsavdelning med bla förbereda och planera operationen tillsammans med teamet på salen.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid men vi har verksamhet 24/7.  

Givetvis erbjuds du individuell inskolning och utifrån dina behov.  

Kvalifikationer

 • Undersköterska med några års erfarenhet inom yrket, gärna inom operationssjukvård.
 • Meriterande är längre erfarenhet, gärna förlossningserfarenhet och bred operationskompetens.
 • Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att prova nytt och vill bidra med egna idéer. Vi ser att du delar våra värdeord och värderingar, är trygg, har god samarbetsförmåga, trivs att arbeta i team, har ett glatt positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Viktigt för oss är att du tillsammans med kollegor bibehåller vår trevliga arbetsplats och teamkänsla. Vi strävar kontinuerligt efter att ta hand om våra patienter på allra bästa sätt och har också fokus på god arbetsmiljö.

 

Vi erbjuder dig      

 • Tillsvidareanställning, hel- eller deltid.
 • En arbetsplats mitt i stan med goda kommunikationer, personalparkering/garage och gott om cykelparkeringar (såväl utomhus under tak som inomhus).
 • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap.
 • Möjlighet till personlig utveckling, individuell schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov kopplat till poängmodell, kompetensutveckling inom operationssjukvård genom bla interna och externa utbildningar, återkommande morgonmöten och studiedagar.
 • Kontinuerligt flödesarbete i team. Nära samarbete med andra yrkesgrupper, en arbetsplats där vi lär av varandra, smörgås till morgonfikat.
 • Möjlighet till personalbostäder nära sjukhuset.
 • Friskvårdsbidrag upp till 3000 kr, fri tillgång till vårt gym. Förmånsportal med en mängd erbjudanden (Gymkort, rabatter mm).
 • Kollektivavtal

Din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. Nu väntar vi på din ansökan!

Vi behöver dig och ser fram emot att få jobba tillsammans. Varmt välkommen!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Boudrée, Biträdande Vårdenhetschef , Tel:0858701679

Rosalba Degl'Innocenti, Vårdenhetschef, Tel:0858703904

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.