Vård online
Vård online

Urologspecialist till Solna

Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Publicerades: 2022-08-09

Om oss

Capio Urologi ingår i Capio Specialistcenter AB. Verksamheten bedrivs inom Vårdval Urologi och vi finns i Solna där vi arbetar framförallt med mottagningsverksamhet och behandling. Vi har även dagkirurgi med narkos. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, evidensbaserad kunskap och en drivkraft att ständigt utvecklas i såväl kompetens som vårt bemötande.

Beskrivning av tjänst

Genom korta beslutsvägar, tillit och patientfokus får Du göra skillnad hos Capio!

Om rollen

Hos oss kommer du under stor frihet att få lägga upp ditt arbete med rådgivning, bedömning och behandling av patienter. Vi har även stora möjligheter att skapa ett upplägg anpassat efter just dina önskemål och förutsättningar och det går utmärkt att kombinera tjänsten med andra uppdrag om så är önskvärt.

  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Individuell lönesättning utifrån din specifika kompetens

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med mottagningsarbete med bland annat transperineala fusionsbiopsier, coretherm, benign urologisk kirurgi samt med utvidgat operationsuppdrag med narkos.

Dina kvalifikationer

Legitimerad Läkare samt Svenskt Specialistbevis i Urologi.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en verksamhet i utveckling, trevligt arbetsklimat, fina lokaler och flexibla attraktiva anställningsvillkor. Capio Urologi omfattas av Kollektivavtal.

Vi hoppas att vi med denna annons gjort dig nyfiken på att veta mer om oss på Capio Urologi Solna och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Efter överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Dag Sandblom (Verksamhetschef), Tel:0733-476725

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.