SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Utbildningstjänst sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-04-10

Publicerades: 2023-03-08

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få en utbildningstjänst hos oss på Capio Sollentuna Sjukhus

Vi kommer att starta en helt ny tjänst för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska med temat - Våga vara ny! Utbildningstjänsten innefattar en rotationstjänst på tre enheter med lång och strukturerad introduktion, mentorskap och en garanterad fast löneutveckling under de 2 första åren. Du följer även en fastlagd teoretisk utbildningsplan. Det första året får du arbeta inom geriatrik, palliativ vård och slutenvårdsrehabilitering. Du kommer att ha en handledare i varje verksamhet samt en person som är programansvarig och som kommer att följa dig så att det känns tryggt hela vägen.

Sollentuna sjukhus ligger vid natursköna Edsviken, nära Sollentuna centrum och med bra kommunikationer. Sjukhuset har en inspirerande miljö med fina nyrenoverade lokaler.

Vi arbetar i tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, ge våra patienter den bästa vården.

Varmt välkommen till oss!

Kvalifikationer
Du som söker är nyutexaminerad sjuksköterska.
Du är prestigelös, bemöter människor med respekt och är intresserad av att utveckla verksamheten och dig själv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
Möjlighet till kompetensutveckling
Friskvårdsbidrag
Tillgång till gym och träningslokal

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linda Martinson, Tel:070-1608381

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.