Vård online
Vård online

Utredande Psykolog till Capio BUP Mjölby

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-11-29

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Vår mottagning ligger i centrala Mjölby med goda pendlingsmöjligheter. 

Mottagningen består av ett team med cirka 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, t ex läkare, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och psykologer samt enhetschef. Alla medarbetare sitter nära varandra i egna kontor, vilket innebär möjlighet till kommunikation och kollegialt stöd.  Som anställd ges möjlighet till kontinuerlig handledning och fortbildning. Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer.

På uppdrag av Region Östergötland erbjuder vi vård till patienter som lider av medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd. Uppdraget omfattar barn och ungdomar upp till 17 år. 

Vår mottagning har ett nära samarbete med Capio BUP i Motala och med Capio Hjärnhälsan i Örebro som har ett specialuppdrag att utföra ett stort antal neuropsykiatriska utredningar. 

Möjlighet finns att delvis arbeta hemifrån. 

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga uppdraget är att göra bedömningar samt neuropsykiatriska utredningar. I dessa ingår psykologiska testningar, samtal, strukturerade och semistrukturerade intervjuer, anamnestagningar, kontakter med skola och återkopplingar. Utlåtandeskrivning är också en viktig arbetsuppgift för psykologen. Tjänsten kan eventuellt även komma att innefatta annat psykologarbete i liten omfattning. 
Även konsultation och utbildningsinsatser till vårdnadshavare, nätverk och skolpersonal kan förekomma. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. psykolog med erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, skola eller liknande. Meriterande är erfarenhet av att utreda barn och ungdomar med misstänkt neuropsykiatrisk diagnos.  Extra meriterande är om du har utbildat dig till specialist i neuropsykologi.  

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tjänstgöring måndag-fredag med möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete i viss mån. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fabio Pittuco, Tel:070-8743292

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.