Vård online
Vård online

UVA - utvecklingsansvarig till BB S:t Göran

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Publicerades: 2022-04-19

Beskrivning av tjänst

Om förlossningskliniken BB S:t Göran

Vi på Capio S:t Görans Sjukhus har startat uppbyggnaden av Stockholms nya förlossningsklinik som öppnar våren 2023 – BB S:t Göran! Vi har påbörjat det spännande och viktiga arbetet med att anställa våra framtida nya kollegor till kliniken och har börjat med att rekrytera ledningsfunktionerna. Vi tar nu nästa steg och rekryterar även en UVA, utvecklingsansvarig barnmorska, till BB S:t Göran.

Förutom förlossning kommer BB S:t Göran att erbjuda specialistmödravård, eftervård samt okomplicerad neonatalvård. Förlossningskliniken kommer stegvis att öka i kapacitet till 4 000 förlossningar per år när den är i full drift. Vårt mål är att ha trygga, välinformerade föräldrar på kliniken, att bygga starka vårdkedjor och ha digitala verktyg som ger mamma och barn ett gott stöd under hela resan. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god arbetsmiljö där vi arbetar i team framtidens förlossningsvård.

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har i dagsläget ca 2 300 nyfikna och modiga medarbetare, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Om uppdraget

Vill du tillsammans med oss vara med och starta BB S:t Göran samt utveckla och implementera framtidens förlossningsvård? Lockar möjligheten att få bygga upp en ny organisation som präglas av teamarbete och en teamkänsla där alla yrkeskategorier på förlossningskliniken ingår?

Vi söker nu dig som vill bli BB S:t Görans allra första UVA - utvecklingsansvarig, som är en nyckelfunktion där du skapar förutsättningar för att bygga och utveckla förlossningsklinikens digitala utveckling och vårdnära system.

Utvecklingsansvarig (UVA) är klinikens kanal för utveckling i vårdnära system och digitala arbetssätt samt flöden. Initialt kommer du tillsammans med vår IT-enhet arbeta med att bygga upp strukturen kring system, journalmallar, integrationer etc. Som UVA stödjer och prioriterar du utveckling och införande av nya funktioner i vårdnära IT-system och skapar förutsättning för detta, så att dokumentationen följer standards.

Du ingår i BB S:t Görans ledningsstab och stödjer den framtida klinikens utvecklingsarbete i vårdnärasystem, är medlem i klinikens ledningsgrupp och direkt underställd Verksamhetschefen i detta uppdrag. Initialt kommer det vara en helt administrativ tjänst, men kan på sikt kombineras med kliniskt arbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med chefer och medarbetare.

UVA samverkar även nära med kvalitets- och ekonomicontroller och säkerställer att uppföljning och arbetssätt fungerar.

Du ingår även i sjukhusets utvecklingsforum som leds av chefläkare och utvecklingssamordnare.

Tjänsten tillsätts efter sommaren 2022 och då kommer arbetet initialt att bestå av att vara med och sätta upp behörigheter i de olika system som BB S:t Göran kommer att ha i sin verksamhet och därefter viss förvaltning av dem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som har erfarenhet och kompetens från arbete inom förlossningsvård. Du har några års yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll. 

Du tycker att utvecklingsarbeten är intressant och stimulerande och tidigare förbättringsarbeten är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete kopplat till vårdnära system, men det är inget krav. Du bör ha en bra organisationsförmåga, god samarbetsförmåga och vara lösningsbenägen. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som UVA ca 50 % tjänstgöringsgrad. Initialt kommer det vara en helt administrativ tjänst, men kommer på sikt kombineras med kliniskt arbete och/eller andra administrativa uppdrag. Den administrativa arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Slutkandidaterna kommer under processen att få genomgå arbetspsykologiska tester, vilka används som ett komplement till dina kompetenser och erfarenheter.

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Minna Lönnstedt, Operativ chef på Capio S:t Görans sjukhus:  minna.lonnstedt@capiostgoran.se, alternativt Petra Elisson, Rekryteringsansvarig BB S:t Göran, petra.elisson@capiostgoran.se , 08-58701707.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Fast lön

Tillträde

15 augusti 2022

Kontaktperson Capio

Petra Elisson, Rekryteringsansvarig BB S:t Göran, Tel:0858701707

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.