Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Publicerades: 2023-01-18

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

En unik möjlighet att vara med och utveckla

Capio Geriatrik Vårberg och har idag totalt 66 platser uppdelat på fyra avdelningar

Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk.

Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

  • En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete
  • Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete.
  • En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg
  • En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Tycker du att det här låter intressant och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och

Och utveckla vår verksamhet. Som vill vara med och skapa en helhetslösning för våra

patienter och arbeta tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård? Då vill vi veta mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning med tillhörande DRG-registrering, utskrift av brev och intyg samt remisser. Post- och remisshantering, veckovis uppföljning och kvalitetssäkring av data. Administrativt stöd till verksamhetschef och läkarchef ingår. Du rapporterar till verksamhetschef.

Du förväntas vara delaktig vid enhetens och verksamhetens möten och systematiska förbättringsarbeten för att få en förståelse och därmed kunna bidra till enhetens och verksamhetens utveckling. Du kommer vid behov arbeta gränsöverskridande mellan de fyra geriatriska avdelningarna.

Du kommer vara en av två vårdadministratörer på Vårberg som delar på ansvaret.

Du kommer att vara verksamhetens lokala IT-ombud.

Att vara IT-ombud innebär bland annat att du gör IT-relaterade beställningar och en del administration i system och i kontakt med Capio support. Som IT ombud ansvarar du för beställning av behörigheter vid nyanställningar.

Möjlighet till distansarbete vissa dagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med kunskap i journalskrivning gärna erfarenhet i journalsystemet TakeCare. Vi ser gärna att du har en diagnoskodningsutbildning.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut.

Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.

- Individanpassad introduktion.

Villkor

Tjänsten är på 100% 40/v 

Vi tillämpar provanställning på 6 månader 

Tillträde snarast 

Hoppas du vill bli en av oss!

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

40 tim/v

Lön

Månadslön

Tillträde

snarast

Kontaktperson Capio

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.