Vård online
Vård online

Vårdadministratör/ sekreterare

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Publicerades: 2022-06-07

Om oss

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Kom och jobba hos oss i höst! Som vårdadministratör hos oss blir du solen kring vilken allt snurrar. Du möter våra patienter och deras anhöriga i telefon och reception, samt arbetar med bokningar, remisshantering, journalsystem och registrering. Du är navet i mottagningsarbetet och har en viktig funktion både för patienter, personal och remittenter. Arbetet är varierande och målet att ge patienter god vård, en bra upplevelse och det bästa bemötandet. Du tycker om att dagarna går fort, är noggrann av naturen och gillar att arbeta självständigt i nära samverkan med dina trevliga administrativa kollegor, mottagningens sjuksköterskor, psykologer och läkare. Mottagningen ligger på Södermalm i ljusa lokaler högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg.

 

Arbetsuppgifter

  • Bemöta patienter i reception och telefon
  • Bokningar, remisshantering och registrering i Take Care
  • Sammanställa material, beställa, uppdatera förråd
  • Posthantering
  • Förbereda möten, samverka med IT-tekniker
  • Ta hand om lokaler

 

Kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av vårdadministration i sjukvård samt arbete i reception, kassa och telefon. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att ge service, bemöta och hjälpa patienter och personal. Som vårdadministratör hos oss värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar kollektivavtal. Du får tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.