SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-10

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare till Capio Movement - Ortopedi 

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete?

Vi är ett sammansvetsat team på 10 sekreterare och en receptionist. En glädjefylld arbetsplats med ett gott samarbete.

Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen. Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.

Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare, kodarutbildning är inget krav men meriterande. Vi söker dig med erfarenhet inom yrket och har vana att självständigt klara av att prioritera och hålla i många olika funktioner.

Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. God hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket. På Movement är alla med och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus. En arbetsplats med korta beslutsvägar, en lärande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa.

Detta kan du förvänta dig av oss

Kollektivavtal. Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3 000 kr i friskvårdsbidrag. Möjligheter till utveckling. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Gott samarbete och effektiva flöden. Flexibla arbetsförutsättningar. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras.

Villkor

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas med 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.  Arbetstiden är dagtid, helgfria vardagar.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista anställningsdag.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Caroline Westesson, Tel:0733344550

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.