SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vårdenhetschef till MAVA

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Publicerades: 2023-03-07

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla MAVA på Capio S:t Görans sjukhus? Är du en initiativrik ledare med god samarbetsförmåga som tillsammans med oss vill göra skillnad? Varmt välkommen att söka rollen som vårdenhetschef.

MAVA och Akutkliniken

Akutkliniken består av Akutmottagningen och tre vårdavdelningar, AVA, IMA och MAVA. Vi har ett tätt samarbete mellan alla våra enheter och övriga sjukhuset. MAVA och IMA har tidigare tillhört samma enhet men kommer att bli två separata avdelningar, varför vi nu söker en ny vårdenhetschef till MAVA. Vår vision är att MAVA och IMA ska behålla det nära samarbete som finns idag kring våra patienter och medarbetare. 

MAVA har moderna lokaler där patienten vårdas i ett av avdelningens 24 enkelrum. Vi tar hand om akut sjuka patienter inom hela det internmedicinska spektrumet och har ett högt flöde under dygnets alla timmar. Här jobbar cirka 65 medarbetare varav majoriteten består av fast bemanning och med en stor kontinuitet på specialistläkarsidan. MAVA har möjlighet till telemetriövervakning och andningsstöd och vi vårdar många av sjukhusets svårt sjuka patienter. Vi fyller en mycket viktig funktion för sjukhuset och ser en ära i att kunna ha en hög tillgänglighet och bedriva en patientsäker vård.

Om uppdraget

Som vårdenhetschef på MAVA kommer du vara en del av en välfungerande och framåtriktad ledningsgrupp som alla arbetar mot målet att utveckla Sveriges bästa Akutklinik. I ledningsgruppen sitter vårdenhetschef för AVA, IMA och akutmottagningen samt sektionschefer för öppen- och slutenvården, vår ST-chef, vår ekonomicontroller och HR-partner. Du rapporterar till verksamhetschef Gustaf Storm. 

Du har det övergripande ansvaret för sjuksköterskor och undersköterskor på MAVA gällande arbetsmiljö. Du har två biträdande vårdenhetschefer som rapporterar till dig och som har personalansvar för sin respektive medarbetargrupp. En viktig del av ditt arbete är att leda och ge förutsättningar för dina biträdande chefer att utföra sitt arbete på bästa sätt.

Som vårdenhetschef har du ett operativt och strategiskt ansvar för bemanning, rekrytering, rehabilitering och utbildning, med stöd av dina biträdande chefer. Du medverkar i framtagning, uppföljning och utvärdering av mål för verksamheten och är ansvarig för enhetens ekonomiska utfall, där du har stöd av ekonomicontroller och verksamhetschef.

Eftersom MAVA och IMA tidigare hörde ihop under en chef så är ditt uppdrag att stärka och inte minst utveckla MAVA:s identitet. Du kommer arbeta med att fördjupa den kunskap som finns och säkra goda möjligheter till utveckling på enheten för våra medarbetare och patienter. Vi letar efter dig som vill vara med på förändringsresan tillsammans med alla medarbetare!

Kvalifikationer

I grunden är du utbildad sjuksköterska. Vi ser att du har flera års erfarenhet av ledarskap i en motsvarande roll. Du har också specifik chefserfarenhet från dygnet runt-verksamhet.

Det är meriterande om du varit ledare på ett akutsjukhus och om du har erfarenhet av att arbeta i förbättringsarbeten som gjort skillnad för din verksamhet. 

Som person är du lugn och stabil med en förmåga att fokusera på rätt saker och skilja stort från smått. Du drivs av att arbeta med människor, skapa engagemang och delaktighet. Du har lätt för att ta beslut och är bra på att planera och organisera en verksamhet. Som ledare på Capio S:t Görans sjukhus är du modig, bygger du tillit, främjar samarbete och visar riktning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att kontakta Gustaf Storm på gustaf.storm@capiostgoran.se om du har frågor om tjänsten! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gustaf Storm, Tel:08-58702862

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.