Vård online
Vård online

Vårdsamordnare

Sista ansökningsdag: 2023-02-25

Publicerades: 2023-01-25

Beskrivning av tjänst

Om oss

Välkommen till Capio Geriatrik Löwet på Löwenströmska sjukhuset som ligger naturskönt i Upplands Väsby. Capio Geriatrik Löwet bedriver vård på uppdrag av Region Stockholm.

Vi söker nu dig som vill vara med och påverka vården på Geriatrik Löwet som består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en kognitiv mottagning. Du kommer att vara samordnare på avdelning 5 med ansvar för 29 patienter. På vårdavdelningen vårdas äldre akut sjuka patienter för bland annat infektioner, KOL, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Om rollen

Med fördel är du legitimerad sjuksköterska och har en god samarbetsförmåga då du värderar och ser nytta av att arbeta tillsammans med andra. I din roll som samordnare ingår du i ett team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicin och medverka vid teamronder. 

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med andra aktörer samordnar du en trygg och säker hemgång för patienten genom att löpande förmedla tydlig skriftlig information till kommun och öppenvården via Lifecare samt att du är tillgänglig per telefon. Vid behov medverkar du även i SIP möten. Genom en god kommunikation och tydlig information till patienter och deras anhöriga så säkerställer du en trygg, säker utskrivning ifrån slutenvården. Du överrapporterar patienter till hemtjänstutförare i samband med hemgång och dokumenterar ditt arbete i Take Care.

Som samordnare deltar du i samverkansmöten med kommuner, öppenvård och andra slutenvårdsavdelningar. Du söker aktivt information om utskrivningsprocessen för att säkerställa lagkrav och verksamhetsutveckling samt utbildar och stöttar kollegor i utskrivningsprocessen.

Dina kvalifikationer

Legitimerad vårdpersonal

Meriterande med tidigare erfarenhet av samordning och geriatrik samt kunskap om Lifecare.

Förmågor och färdigheter

Vi vill att du är noggrann och har lätt för att samarbeta. Att du har en helhetssyn och en god förmåga till att prioritera dina arbetsuppgifter är en förutsättning.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Vi erbjuder ett vårdnära ledarskap och en introduktion anpassad efter dina behov.

Arbetstiden är 40h / veckan.

Fast schema, med flexavtal.  

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

mars 2023 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Estun, Tel:076-8515909

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.