Vård online
Vård online

Kvalitetsutvecklare

Sista ansökningsdag: 2023-01-09

Publicerades: 2022-12-07

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, Vi finns i nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Här arbetar vi i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, logoped fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå bästa möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Kvalitetsutvecklare rapporterar till verksamhetschef och bistår ledningsgruppen  i kvalitétsarbete.

Din roll är stödjande och du arbetar nära medarbetare och chefer i verksamheten. Ditt huvudsakliga uppdrag är att stötta verksamhetens enheter  i deras utveckling och initiera samt driva på för att hitta effektiva och bra arbetssätt som ger mervärde för patienterna.

Arbetsuppgifter

Du bistår verksamheten med:

  • kvalitetsarbete och kvalitetsuppföljning
  • kompetensutveckling och att samordna utbildningsinsatser.
  • Tillsammans med chefer ansvara för introduktion av ny personal Ssk,usk
  • avvikelsehantering
  • att förbättra processer och rutiner
  • genomföra risk och händelseanalyser
  • koordinera PPM mätningar
  • att delta i revisioner
  • patientsäkerhetsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med erfarenhet från liknade arbete. Erfarenhet från geriatrisk slutenvård är meriterande.

Villkor

Anställningen är som sjuksköterska där tjänsten är fördelad att du arbetar som kvalitetsutvecklare 80% och som sjuksköterska i kliniskt arbete på avdelning 20%

40tim/v 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.