Vård online
Vård online

Verksamhetschef till Capio Movement

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Publicerades: 2022-05-13

Beskrivning av tjänst

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetent och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.


Vi söker en Verksamhetschef till Capio Movement i Halmstad/Varberg.

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vård filosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård.
Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning
Reumatologverksamheten i Halland bedrivs i öppenvård av Capio Movement på uppdrag av Region Halland. Vi har två mottagningsenheter (Varberg/Halmstad) som består av infusionsenhet, sjuksköterskemottagning, teambaserad dagvård och läkarmottagning. Här erbjuder vi snabbt diagnostik, behandling, rehabilitering, operation och uppföljning för patienter med reumatiska sjukdomar. Vi erbjuder utbildning av ST i allmänmedicin samt specialiserad vård och har en konsultfunktion för sjukhusvården och primärvården. I det dagliga arbetet använder vi oss av ultraljud och har även tillgång till röntgen, datortomografi och magnetkamera i verksamheten. Inom verksamheten finns idag 6 överläkartjänster och 3 ST-läkare.

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla din verksamhet i linje med Capio Movement mål. Du har fullt resultat- och personalansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på mottagningen. En central del i ditt arbete kommer att bli att skapa bästa möjliga förutsättningar för din personal att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb. Som Verksamhetschef inom reumatologi är du även med i ledningsgruppen för hela Capio Movement.
Tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav.

Den som vi söker
Är överläkare inom reumatologi men är inte ett krav. Som person är du positiv, gillar att arbeta självständigt och är trygg i din roll som ledare. Du har erfarenhet av roller med resultatansvar och har arbetat med verksamhetsutveckling. För dig är kontinuerligt förbättringsarbete en självklarhet och i ditt arbete utgår du ifrån patienternas och medarbetarnas behov. Du är tydlig, lyhörd och smidig. Du har god samarbetsförmåga och leder, motiverar och förser andramed befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är van att leda en organisation i
förändring och utveckling och ser det som utmanande och inspirerande. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.


Tycker du att det låter som ett intressant arbete kontakta gärna rekryteringsansvarig för mer info. Välkommen med din ansökan.

Helena Funseth
Enhetschef
Mobil: 072-999 13 22
Telefon: 08-527 99 120
E-post: helena.funseth@capio.se  
 
                 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

2022-08-01

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

David Stafberger, Tel:072-9991321

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.