Vård online
Vård online

Verksamhetschef till Capio Urologi Solna

Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Publicerades: 2022-09-01

Om oss

Capio Urologi ingår i Capio Specialistcenter AB. Verksamheten bedrivs inom Vårdval Urologi och vi finns i Solna där vi arbetar framförallt med mottagningsverksamhet och behandling. Vi har även dagkirurgi med narkos. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, evidensbaserad kunskap och en drivkraft att ständigt utvecklas i såväl kompetens som vårt bemötande.

Beskrivning av tjänst

Då vår nuvarande verksamhetschef valt att fokusera på det kliniska arbetet framöver, behöver vi finna hans ersättare som vill axla rollen för fortsatt utveckling av vår urologiska verksamhet i Solna.

Mottagningen utgörs idag av ett team med cirka 15 medarbetare som har olika grundprofessioner och vi vill växa. Verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Beskrivning

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheten och rapporterat direkt till VD för Capio Specialistcenter.  

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för planering, uppföljning och analys av verksamhet och resursutnyttjande så att produktion, ekonomi-, kvalitets - och miljömål uppnås. Du ansvarar självständigt för att driva utvecklingen för att uppnå uppsatta affärsmål.

Du har intresse för och erfarenhet av digitala lösningar och digifysisk vård, vi tror på stark utveckling inom digifysisk vård och ser dig som naturlig ledare för det. Ett tydligt uppdrag är att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom försäkringsvård, privatbetalande och därigenom skapa tillväxt, samt stärka partnerskapet med regionen och remittenter för långvarig effektiv och specialiserad urologi.

Utvecklingen omfattar också integrerad vård genom att stärka relationer och processer med Capio Närsjukvård och andra remittenter så att smidiga vårdkedjor kan uppnås.

Kvalifikationer

Meriterande är en relevant sjukvårdsutbildning, så som tex läkare, sjuksköterska eller annan likvärdig utbildning kopplat till erfarenhet av att leda mottagningsverksamhet inom öppenvård.

Du har erfarenhet av att leda sjukvårdsorganisationer innefattande både personal- och budgetarbete samt resultatansvar.

Du har ett stort intresse av att utveckla verksamheten genom digitalisering och etablering av nya kundsegment, god affärsförståelse och förmåga att jobba både strategiskt och operativt.

Som person kan du skapa entusiasm och delaktighet. Du är ansvarstagande och driven med hög integritet. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Vi satsar nu för fortsatt utveckling av verksamheten och söker dig som vill vara med och erbjuda Sveriges bästa urologi.

Övrigt

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid.  Tillträde efter överenskommelse. Provanställning 6 månader.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Jansson (HR-chef), Tel:0702-462962

Jenny Bäcklund (CMO), Tel:0721-643019

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.