Vård online
Vård online

Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta på timmar.

Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Publicerades: 2023-01-09

Beskrivning av tjänst

Vi är ett glatt gäng i varierad ålder med olika erfarenhet som ger möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte.  

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av en timanställning.

Arbetet kommer vara på plats på mottagningen och på distans.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter i primärvård; telefonrådgivning, digital rådgivning, mottagningsarbete och hembesök.

Vi ser att du är flexibel och har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med olika professioner men du kan också arbeta självständigt.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Timanställning

Lön

Månadslön

Tillträde

20230201

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.