Vård online
Vård online

Vi utökar med en samordnande sjuksköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge

Sista ansökningsdag: 2023-02-20

Publicerades: 2022-11-18

Beskrivning av tjänst

Gillar du att arbeta administrativt och söker ett fritt och roligt arbete som sjuksköterska med samordningsansvar? Nu har du möjligheten att söka tjänsten som samordnande sjuksköterska hos oss på Capio Hemsjukvård.

Arbetsuppgifter
På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser samt tar uppdrag från 1177 Vårdguiden. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm under kvällar, helger och nätter.

Hemsjukvården i Stockholm växer och vi önskar nu utöka med ytterligare en samordnande sjuksköterska till vår enhet i Haninge. Enheten har kontor i både Haninge och i Nynäshamn.  Som samordnande sjuksköterska leder och samordnar du den dagliga driften på enheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att planera, organisera och följa upp sjukvårdsinsatser som våra undersköterskor och sjuksköterskor utför i patienternas hem. Du har en central funktion i samverkan kring patienten och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden samt ansvarar för dokumentation i vårt journalsystem. Tjänsten utgår från enhetens båda kontor och arbetstiden är 8-17 måndag till fredag.

En viktig del i arbetet är daglig kontakt med vårdcentralerna som remitterar patienterna till oss. Fokus på patientsäkerhetsarbete är grundläggande för rollen. Du arbetar även i nära samarbete med övrig administrativ personal samt med undersköterskor och sjuksköterskor som utför det kliniska arbetet. I arbetet ingår även utbildning/ kompetenshöjning för undersköterskor och delegering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med minst två års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av arbete i en ledande befattning. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av hemsjukvård anses det som mycket meriterande.

Färdigheter och din personlighet
För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och har ett intresse för att utbilda, som person är du strukturerad och har ett lösningsfokuserat perspektiv.

Ansökan
Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot covid-19. Du behöver även ha körkort och god körvana. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och kommunal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi eftersträvar mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald till verksamheten. Denna annons gäller en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Belin på telefon 08 409 013 95.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Belin, Tel:0840901395

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.