SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Videograf – Film och foto

Sista ansökningsdag: 2023-04-15

Publicerades: 2023-03-15

Beskrivning av tjänst

Är du en nytänkande, kreativ problemlösare som sätter saker i rörelse? 
Nu söker vi på Capio en vikarierande videograf till vårt Brand & Campaign team. Här får du chansen att vara med och förflytta vår kommunikation, bli en del i en spännande resa och göra skillnad, på riktigt!

Som videograf kommer du tillsammans med vår andra videograf, AD, copy och grafisk formgivare ansvara för att löpande ta fram innehåll för våra interna och externa kanaler, från kreativ lösning till färdig produktion. Det kan handla om allt från kampanjfilmer till employer branding-material som ska förmedla Capios värderingar och vision. Då vi är en nordisk aktör som arbetar med många olika målgrupper är det viktigt att du kan producera till innehållsplanen för Capios kanaler i enlighet med den övergripande marknadsplanen.

Du fotar, filmar och animerar själv såväl som redigerar, klipper och gradear innehållet. Eftersom vi har många projekt igång samtidigt är det viktigt att du är van att jobba mot deadlines, och att du är strukturerad och effektiv. Du vet vad som engagerar, influerar och attraherar målgruppen, och skapar utifrån det rätt typ av content till rätt kanal. Du arbetar vant i både traditionella och sociala kanaler och har stenkoll på vad som trendar just nu, och vad som kommer sen. Tillsammans utvecklar vi och inspirerar varandra, hela tiden.

Är du den vi söker?

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att fota, filma samt klippa, redigera och gradera rörligt material. Självklart har du ett öga för grafisk design, och behärskar Adobe Creative Clouds programportfölj.

Som person är du lyhörd, kreativ och prestigelös. Du är ansvarsfull och har ett ständigt fokus på kvalitet och innovation. Du är en engagerad person som trivs med att arbeta i en bransch där du kan göra skillnad. Här utmanar vi det invanda och alla får komma med nya lösningar och perspektiv. Vi ska framåt.

Du rapporterar till vår Brand & Campaign Manager och tjänsten är ett föräldravikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Placering i centrala Göteborg.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.