SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Web Editor med fokus på kundupplevlsen

Sista ansökningsdag: 2023-04-13

Publicerades: 2023-03-08

Beskrivning av tjänst

Är du en driven Web Editor med känsla för kommunikation och varumärkets tonalitet? Vill du göra skillnad på riktigt genom att skapa nya, smarta, upplevelser för kund och patient? Vi på Capio söker nu dig som är redo att forma våra kunders digitala resa till framtidens vård! Med visionen att förbättra hälsan för människor varje dag, erbjuder vi ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark – digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Om rollen

Som webbredaktör oss på Capio blir du en del av vår nordiska marknadsavdelning och vår spännande digitala resa. I tätt samarbete med dina kollegor i webbteamet, CRM-teamet och övriga marknadsavdelningen kommer du bland annat att bearbeta innehåll för att supportera kundresan, publicera nytt content, optimera och följa upp resultat på capio.se baserat på webbanalys och affärsbehov. Målet? Att ständigt utveckla vår webbplats och digitala kundupplevelse.

Med andra ord kommer du se till att innehållet följer vårt visuella uttryck och tonalitet samtidigt som du säkerställer tillgänglighet och användarvänlighet – alltid med fokus på hög kvalitet, struktur och målgrupp. Förutom samarbetet med dina närmsta kollegor, kommer du även att arbeta med verksamheter för att förstå hur deras befintliga innehåll kan förbättras text- och bildmässigt, ge förslag på förbättrad UX och CTA. Du deltar i planering av utvecklingssprintar och UAT. Du rapporterar till Sofia, vår Digital Customer Experience Manager. Tjänsten är ett vikariat om 6 månader för en studerande kollega, med chans till förlängning, och med en tjänstgöringsgrad om 80%.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vet vad som krävs för att skapa en riktigt bra och tillgänglig kundupplevelse och har erfarenhet av att jobba i vanligt förekommande CMS. Med din tidigare erfarenhet av redaktionell webbutveckling och konverteringsoptimering, har du en förståelse för helheten i en komplex verksamhet och rör dig tryggt och vant i din roll – alltid lika prestigelös och kundfokuserad. Du är en noggrann person som kan konsten att skapa struktur och är van vid förvaltningsprocesser. Även om du tycker om att arbeta självständigt, uppskattar du ett bra samarbete där du kan dela med dig och ta del av olika kompetenser och erfarenheter. Till sist tror vi att du är en ansvarstagande och detaljorienterad person som brinner för det digitala kundmötet – och att förvandla kundbeteenden till innehåll som driver engagemang.

Det här har du med dig:

  • En bakgrund inom digital kommunikation och en vana att arbeta enligt processer för webbutveckling och förvaltning. Troligen har du jobbat som webbredaktör eller digital kommunikatör tidigare.
  • Kunskap och erfarenhet av Optimizely eller andra CMS-verktyg för att producera tillgänglig och optimerad digital kommunikation
  • Tidigare erfarenhet av arbete med digital tillgänglighet och en förståelse för WCAG-riktlinjer
  • Erfarenhet av Photoshop och att arbeta med enklare redigering/anpassning för webbplatsinnehåll är meriterande
  • Svenska i tal och skrift

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan! Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sofia Arnbom, Digital Customer Experience Manager, på sofia.arnbom@capio.com

Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Tjänsten är placerad på Capios huvudkontor i centrala Göteborg.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

80%

Tillträde

Enl Ök.

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.