SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Milou Emriksdotter

Möt en av våra medarbetare – undersköterska Milou Emriksdotter.

Efter att ha arbetat på boenden och inom hemtjänst under en längre tid ville Milou utmana sig själv. Allt började med att hon skickade in en ansökan för en tjänst hos oss. Det visade sig vara precis den arbetsplats hon letat efter – där medarbetarna värderas högt och utveckling genomsyrar det vardagliga arbetet.

– Det som fick mig att söka var att jag skulle få användning av min kompetens som undersköterska, säger Milou.

Idag har hon arbetat som undersköterska hos oss i över ett år, fått möjlighet att växa i sin yrkesroll, men också hoppa in som koordinator och bemanningsadministratör vid behov.

– På Capio Hemsjukvård får jag nytta av all min erfarenhet inom det medicinska arbetet. Jag får göra allt möjligt, åka ut på plats som undersköterska, planera bemanning, sköta kontakt med vårdcentraler – allt.

En annan fördel med arbetsplatsen menar Milou är möjligheten till vidareutbildning. Dels genom internutbildning på Capio Academy, dels genom externa kurser och utbildningar.

En vanlig arbetsdag i rollen som undersköterska på Capio Hemsjukvård ser väldigt olika ut. Alla undersköterskor åker ut på sina pass själva – däremot får de alltid ringa en sjuksköterska eller annan kollega om rådgivning behövs. En lugn kväll åker Milou ut på ett arbetspass, träffar patienter och ger mediciner i deras hem. Ibland kan passen vara hektiska, med mer akuta incidenter och olika hinder.

– Att det är ett väldigt skiftande yrke är bra för ens utveckling. Du får vara med om allt och utveckla din kompetens som undersköterska. Bakom sig har man alltid ett team av vårdpersonal som stöttar en. Du får lita på dig själv, samtidigt som du alltid har någon att vända dig till. Det är en fantastisk arbetsplats – vi är som en liten familj.

Milou är en av alla medarbetare som utgör grunden för Capio Hemsjukvård – och här ska hon fortsätta att utvecklas. Till våren ska hon bland annat utbilda sig till HLR-specialist och tvivlar inte en sekund på att rekommendera arbetsplatsen till andra.

– Till alla som vill arbeta med hemsjukvård – välkommen till en fantastisk arbetsplats där alla känner alla och tar hand om varandra. Här får du utvecklas som person och i din yrkesroll. Du får också ett fantastiskt CV, ett brett arbete och lära känna dig själv på ett helt nytt sätt.