Capio
Capio

Ezzat Rajab, Ekonomiassistent på Capio Support

”Jag är väldigt stolt över att arbeta på Capio och att vara en del i en vårdgivande organisation som gör samhällsnytta.”

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

Berätta lite om dig själv!   

Jag kommer från Syrien, kom till Sverige 2014 och fick då boende i asylsökandecamp på Tjörn. Där hjälpte jag till med tolkning på vårdcentralen vid hälsoundersökningar på Campen för asylsökande. Som tack för min insats på vårdcentralen blev jag erbjuden praktikplats på Backa Läkarhus i administration för att lära mig svenska. Detta ledde vidare till att jag fick en tjänst på deras ekonomiavdelning i mars 2016. År 2017 tog Capio över verksamheten, och jag följde med.  

Hur ser verksamheten ut som du jobbar på? 

Redovisningen i Göteborg och i Stockholm utgör ekonomisupporten ihop för Capio primärvård. Här i Göteborg är vi 30 personer som sköter redovisningen för våra vårdcentraler från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi har regionsuppdelade områden och arbetar mot olika regioner i vårt arbete. Jag arbetar med Region Väst-Norr och har tät kontakt med dess verksamheter. 

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut? 

Jag brukar starta dagen med en kopp kaffe och lite avstämning med mina närmsta kollegor, kolla posten och svara på mail. Därefter tar jag tag i dagens mest akuta frågor och efter det löper det vanliga redovisningsarbetet på. 

Jag är väldigt stolt över att arbeta på Capio och att vara en del i en vårdgivande organisation som gör samhällsnytta. Den nya organisation Capio Support som vi haft sedan oktober 2020 känns väldigt trevlig och bra att arbeta i. Parallellt med jobbet pluggar jag till Technical Account Manager och blir färdig med utbildningen i juni.

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!