Capio
Capio
medarbetare på capio

Praktik och student

Studerar du och är nyfiken på Capio? Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas – både du som studerar till ett vårdyrke och du som studerar till andra yrken inom exempelvis IT, marknad eller ekonomi.

Vill du vara med och utveckla vården?

Här hittar du våra lediga praktikplatser, säsongsvikariat samt lediga tjänster.

Inom Capios verksamheter tar vi varje år emot ett stort antal studenter från såväl högskolor och universitet, som från yrkesinriktade utbildningar och utbildningar på gymnasienivå. Vår bredd av verksamheter och affärsområden, och att vi finns över hela landet, gör möjligheterna stora för dig som student att hitta just din väg och det du är intresserad av.

Beställningen av VIL-placeringar (praktik för student) är reglerad och sker inom ramen av specifika datum samt i första hand av de lärosäten som har avtal med aktuell region och vårdinrättning. Utomlänsstuderande kan i mån av plats få en placering om alla lärosäten som har avtal med regionen beretts placeringar till sina studenter först.

Om du inte studerar vid någon av dessa skolor är du välkommen att höra av dig till ansvarig chef i den verksamhet du är intresserad av samt titta under våra lediga jobb där vi ibland utannonserar praktikplatser.

Vill du vara med och utveckla vården?

Här hittar du våra lediga praktikplatser, säsongsvikariat samt lediga tjänster.