Sjuksköterska - vikariat

Sista ansökningsdag: 2017-07-16   
Publicerades: 2017-06-19

Om oss

Capio Citykliniken Ronneby är en liten och modern vårdcentral belägen vid Ronnebyån. Lättillgänglig kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till kliniken. Vi har ca 7000 listade patienter och är en personalgrupp på ungefär 20 personer.

Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete på ackrediterad vårdcentral med triagering på plats och i telefon, provtagning och assistans till läkarna på mottagningen.
 
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. 

Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet från primärvården och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. Meriterande om du även har vana av telefonrådgivning och TeleQ.  

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Vikariat under sex månader.
Omfattning: Deltid
Tjänstgöringsgraden är på ca 60%.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-16

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com