PTP Psykolog/Kurator - Capio Brynäs Hälsocentral

Sista ansökningsdag: 2017-01-31   
Publicerades: 2017-01-10

Om oss

Capio Brynäs Hälsocentral är en hälsocentral med ca 9000 listade patienter. Vi erbjuder en arbetsplats med bred och samlad kompetens. Här finns samtalsterapeut, Drop In, BVC, fysioterapeuter, arbetsterapeut och specialistmottagningar t.ex. diabetes, inkontinens och distriktssköterskemottagning. På hälsocentralen finns många yrkeskategorier under samma tak med en välutvecklad teamsamverkan. Med andra ord ett toppen gäng.

Beskrivning av tjänst

Du kommer till en vårdcentral med engagerad personalgrupp, aktivt kvalitets-förbättringsarbete, möjlighet till regelbunden fortbildning/handledning.

Psykolog/kurator ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar av psykisk funktion samt stödjande samtal utifrån patientens behov och problematik. Du är även delaktig i samordnande rehabiliteringsinsatser.

Vi förespråkar arbetssätt enligt Integrerad beteende hälsa.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är PTP psykolog eller kurator och gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt och samtidigt ha en god förmåga till samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Dagtid måndag-fredag.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com