Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Distriktssköterska / Sjuksköterska - Capio Hälsocentral Wasahuset

Sista ansökningsdag: 2016-10-10   
Publicerades: 2016-09-05

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en modern hälsocentral belägen i ljusa, rymliga lokaler i en lugn och trivsam miljö mitt i centrala Gävle. På hälsocentralen arbetar vi med bland annat diabetes, astma/KOL, inkontinens, hembesök och seniormottagning.

För oss är kvalitet, service och tillgänglighet en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer du att arbeta med sedvanliga sköterskeuppgifter så som telefonrådgivning och mottagningsarbete. Har du utbildning inom diabetes eller Astma/KOL är det meriterande. Hälsocentralen är i ett aktivt tillväxtskede och vi söker någon som är sugen på att vara med och bygga bra flöden för både våra nuvarande och nya patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Erfarenhet från arbete inom primärvården är meriterande. Du känner dig trygg med att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. Har du inte sedan tidigare utbildning inom diabetes alt. astma/KOL ser vi gärna att du har intresse av att vidareutbilda dig.


På hälsocentralen samarbetar vi för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: 1 november 2016 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med ansökningshandlingar så snart som möjligt, dock senast den 10 oktober 2016. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan lämnas via e-post.

Ansök senast: 2016-10-10

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com