Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Distriktssköterskor

Sista ansökningsdag: 2017-08-04   
Publicerades: 2017-05-10

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en fin enhet mitt i centrala Gävle. Du kommer att vara en av oss i teamet som driver hälsocentralen framåt. Vi har funnits i ca 3 år och behöver fortsätta utvecklas och växa. Vi lägger stort fokus på kvalitetsarbete, service och tillgänglighet. Listningen idag är cirka 3300 patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu två distriktssköterskor för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

I tjänsten ingår blandannat arbete med:

  • Telefonrådgivning
  • Drop-in
  • Mottagningsarbete
  • Hembesök

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska med några års erfarenhet från primärvård/specialistvård. Du är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta egna initiativ. Erfarenhet av specialistmottagning såsom Astma/KOL-, diabetes-, och/eller hypertonimottagning är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-04

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com