Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast - Capio Hälsocentral Wasahuset

Sista ansökningsdag: 2017-08-31   
Publicerades: 2017-07-19

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en fin enhet mitt i centrala Gävle med ca 3300 listade patienter. För att kunna fortsätta utvecklas och växa behöver vi nu en till vårt team. 

Beskrivning av tjänst

Du håller till i nyrenoverade lokaler i anslutning till hälsocentralen, där du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper.   

Du medverkar i hälsocentralens verksamhet utifrån ett rehabiliteringsperspektiv genom att förebygga, undersöka och behandla funktionsnedsättningar relaterade till rörelse- och stödjeorganen, både individuellt och i grupp. Du arbetar också preventivt med medicinska hälsofrämjande insatser och förskrivning och utprovning av medicinska hjälpmedel.

Du kommer också att till stor del, i samverkan med läkare, ha ansvar för patienter som kommer via sitt försäkringsbolag för utredning och behandling.

Arbetet ställer stora krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Tidigare arbete i primärvården är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du trivs med att arbeta självständigt men även i team. Vi har förväntningar på att du är nytänkande och serviceinriktad. Du är prestigelös, ambitiös och ödmjuk. Att du är kvalitetsmedveten ser vi som en självklarhet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan skickas till: ingela.hammarberg@capio.se  

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-08-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com