Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2017-04-03   
Publicerades: 2017-03-07

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en mindre hälsocentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Gävle med närhet till buss, restauranger och affärer.

På hälsocentralen finns specialister i allmänmedicin. Vi har olika mottagningar som astma/KOL och diabetesmottagning.  En fysioterapiverksamhet samt PTP-psykolog och arbetsterapeut . Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller.

Vi är idag ca 15 medarbetare som har hand om ca 3200 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 Du kommer till en vårdcentral med:

  • Delvis fast läkarbemanning
  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning

I tjänsten ingår arbete med:

  • Utredning och behandling av patienter på mottagningen samt vid behov i hemmet
  • Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar och besvär
  • Utveckling av verksamheten
  • Handledning av våra AT- och ST-läkare

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården.  Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. 

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-03

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com